Belcrum Beach Aircooled - 23 juli 2017 - Breda

Zondag 23 juli is het weer tijd voor een gezellige luchtgekoelde Volkswagen meeting bij Belcrum Beach het stadsstrand van Breda

Vanaf 10 uur ben je van harte welkom met je luchtgekoelde VW bij Belcrum Beach in Breda.

VWs

Iedereen met een Volkswagen voorzien van een luchtgekoelde motor is welkom. Heb je geen klassieke VW? Dan ben je ook welkom, maar zet je auto of fiets dan op de normale parkeerplaats van Belcrum Beach.

facebook

Beach

Belcrum Beach is een initiatief van Stichting BRAAK! zonder subsidies, vrijwel uitsluitend gemaakt van restmaterialen en gerealiseerd met alleen maar vrijwilligers. LET OP: Geen koelboxen of eigen drank; haal je drankjes bij de bar, het is de enige manier hoe ze dit voor ons allemaal kunnen blijven doen.
www.belcrumbeach.nl

Pier15

Vlak naast de meeting ligt het nieuwe indoor skatepark van Breda: Pier15. Vanaf 13.00 uur kun je hier met je skateboard of inline-skates terecht (entree voor skaters € 5,50).
Bezoekers kunnen vanaf het balkon/de bar kijken naar alle activiteiten in het skatepark (gratis).
www.pier15.nl

Stek

Naast BBA vindt je STEK : een creatief bedrijventerrein. In diverse aparte units (bv een boot, een bus en containers) zitten allerlei bedrijfjes : van bakker, bierbrouwer, boekhouder, platenzaak tot lampenwinkel (van tupperware), fietsenmaker en meubelmaker (van resthout). Kernwaarden : creativiteit, hergebruik & vernieuwend.
www.stekbreda.nl

download / print de flyer

Bekijk hieronder de video van BBA 2015
Aircooled media heeft een erg leuke video gemaakt van de editie van 2014.

download / print de flyerFoto's en video's van voorgaande edities

Template by W3layouts